Skip to main content

Kiinteistötekniikka Ykkönen Oy

Ammattitaitoinen putkimies hoitaa kiinteistösi putkityöt - Rautalampi ja Suonenjoki

Käyttövesiputkistoista kannattaa pitää huolta. Vesivahinko on epätoivottu vieras. Huolehdimme lämpimän ja kylmän veden putkistojen asennuksista ja huolloista sekä vesikalusteiden uusimisesta.

Ammattitaitoinen putkimies hoitaa kiinteistösi putkityöt. Lämpöpumppuasennukset, korjaukset ja huollot saat myös kauttamme. Olemme TUKES:in valtuuttama kylmälaiteasentaja.

Komposiittiputkiston edut

Toimimme LV-huoltotöissä Rautalammen ja Suonenjoen talousalueella. Kun tarvitset putkimiestä, olemme paikalla!

  • Hanan ja wc -pöntön vaihdot
  • Lämmitystekniikan laitetöihin
  • Vesivahingon sattuessa
  • Vanhan vesikalusteen rikkoutuessa

Vedensäästö lähtee pienistä pisaroista

Käyttövesiputkistoon asennetut vedensäästöventtiilit säästävät sekä vettä että energiaa! Vedensäästöventtiilin avulla vedenvirtaama saadaan pysymään vakiona vedenpaineesta riippumatta, myös talon yläkerroksissa.

Vakiovirtausventtileillä vähennät veden- ja energiankulutusta jopa 50 % ja säästät siten myös merkittävästi rahaa. Asennus on nopea ja helppo, olemmekin asentaneet venttiileitä omakotitalojen lisäksi kokonaisiin taloyhtiöihin.

Suomen LVI-Kotelon putkikotelot ja kaapelikanavat

Putket ja kaapelit saat siististi piiloon huoneistossa, porraskäytävässä tai muualla kiinteistössäsi.

Jälleenmyymme suomalaisvalmisteisia putkikoteloita ja kaapelikanavia, joilla LVI-putket sekä sähkökaapelit saadaan siististi piiloon näkyviltäkin paikoilta. Suomalaisessa LVI-Kotelossa on mallisuojattuja yksityiskohtia, jotka takaavat joutuisan ja siistin asennuksen.

LVI-Kotelo sopii kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon sekä teollisuuskiinteistöihin. Saatavana myös kuilukotelo kaiteiden väliseen tilaan.

Pyydä meidät käyttövesiremontin arviointikäynnille
Pikayhteydenotto

040 5244 879, Juha Jauhiainen
juha@kt1.fi

Pikayhteydenottopyyntö